Behandling av dina personuppgifter

Denna integritetspolicy gäller för apparna “Torsby Skidtunnel”, “MidSweden365 Indoor Skiing”, “Skitrac” och “Skidome” producerade av Tractivity AB (559120-0422, Rörstrandsgatan 54, 113 40 Stockholm, Sverige, www.tractivity.se). Appen har ingen uppgift om dig som användare och hanterar allt data anonymt. T.ex. så hanterara appen inte ditt telefonnummer, telefonidentitet, dina kontaktuppgifter eller liknande. Appen lagrar därför ingen personuppgiftsinformation. Du kan välja ett valfritt alias om du väljer att synas på bildskärm i anläggningen. Välj lämpligen ett alias som inte kan kopplas till din person. All platsinformation skickas och lagras krypterat/säkert i våra centrala miljöer. Inget data som appen samlar in delas eller säljs till någon annan part om du inte gett explicit samtycke till detta.

Platsinformation

Appen använder platsinformation för att kunna bestämma position i spåret. Denna information används enbart till att beräkna åklängd, tid och antal varv. Informationen kan inte kopplas till personuppgiftsinformation.

På din begäran kan appen skicka data från ditt senaste åk till de tjänster som appen erbjuder för att spara sina åk. För närvarande gäller det Apple Health Kit, Google Fit och Strava. Du autentiserar dig direkt mot dessa tjänster. Appen kan inte läsa data från dessa tjänster. Appen delar inte din platsinformation eller annat data med annnan part om du inte explicit godkänt detta.

Kontaktinformation

info@tractivity.se